SOKEROINTI

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi. Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi johtaa pysyvään karvattomuuteen. Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu. Karva muuttuu koko ajan hennommaksi.

DITELLE 900

LIHASSTIMULAATIO JA -KIINTEYTYS 
Lihasten ja kudosten kiinteyttämiseen, vahvistamiseen ja harjoittamiseen, sekä verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. Hoito on erittäin tehokas ja kudoksessa saadaan aikaan lihassupistus, joka on selvästi silmin havaittavissa. Lihassupistus vastaa normaalia aktiivista harjoittelua. Hoitoa voidaan antaa kasvojen alueelle ja vartalolle.
VEITSETÖN KASVOJEN KOHOTUS 
Veitsetön kasvojen kohotus ultraäänellä + stimulaatiovirralla. Ultraääni uudistaa ja kiihdyttää kasvojen aineenvaihduntaa, turvotus laskee ja kasvojen lihaksisto jäntevöityy ja uudistuu nopeammin. Stimulaatiovirta saa aikaan lihassupistuksia, minkä seurauksena ilme kohoaa. .
ULTRAÄÄNIHOIDOT
Erittäin miellyttävät ultraäänihoidot sopivat kaikille ihotyypeille. Ultraääni vaikuttaa mikrohieronnan tavoin kudoksessa ja sillä on lämpövaikutus. Ultraääntä käytetään esimerkiksi silloin, kun vaikuttavien aineiden halutaan imeytyvän syvemmälle ihoon.

PRISTINE-TIMANTTIHIONTA

Pristine™ on kauneudenhoidon ammattilaisille kehitetty timanttimikrohiontalaite, joka soveltuu sekä kasvo- että vartalohoitoihin. Pristine™ tarjoaa asiakkaille näkyvät ja tuntuvat tulokset parantaen ihon kuntoa ja ulkonäköä kokonaisvaltaisesti kuorimalla ihon ulointa kerrosta. Menetelmällä voidaan hoitaa useita iho-ongelmia ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamista muutoksista aina akneen ja erilaisiin arpiin. Kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutukselle perustuva Pristine™ kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia sisältäpäin ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa. Hoito kiinteyttää ja heleyttää ihoa. Hoito on täysin kivuton.

RADIOFREKVENSSI (RF)

Turvallinen ja tehokas kasvojen kohotus. Hoito parantaa ihon väriä ja kudoksia sekä silottaa ryppyjä kasvojen, kaulan ja silmien alueella. Hoito kiihdyttää verenkiertoa ja edistää kollageenin tuotantoa. Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla.
Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Parhaimman tuloksen saa 6 - 8 kerran sarjahoidolla, 1 -2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1 - 2 kuukauden välein.

DERMICA PEN-MIKRONEULAUS

Sveitsiläinen Dermica Pen käyttää 11-neulaista neulapäätä joka reijittää ihon kohtisuoraan. Tämä hallittu trauma saa ihon uudistumaan tehokkaasti, mutta on paljon turvallisempi kuin muut metodit kohtisuoran reijityksen ansiosta. Neulojen pituus säädetään (0,2mm-2,5mm) kullekin ihoa-alueelle sopivaksi. Mikroneulaustekniikalla saadaan kiihdytettyä kollageenin ja elastiinin muodostumista, uusia ihosoluja syntyy ja veren kulku epidermiksessä, ihon kerroksissa lisääntyy. Kollageeni ja elastiinisäikeiden lisääntymisen myötä iho vahvistuu. Ihon pinnalla olevat juonteet madaltuvat ja epätasaisuudet tasoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri paranee. Ihon uusiutumisnopeuteen vaikuttavat elintavat ja ikä. Voi kestää 2 - 6 viikkoa, ennen kuin näkyviä merkkejä ihon uudistumisesta ja korjaantumisesta nähdään.  Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät hoitavat seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.
  • Hoitoa ei tehdä:
  • ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle
  • aktiivinen ruusufinni
  • tulehtunut akne
  • MAREVAN lääkitys
  • Roaccutan hoito
  • voimakas kortisonilääkitys
  • huuliherpes (ennen hoitoa kannattaa ottaa estolääkitys, jos sinulla on huuliherpes) - psoriaasis (tulehdustila)
  • allergia puudutusaineelle (AneStop-puudustusaine)
  • tulehtunut atooppinen iho (muuten sopii atooppiselle iholle)
Dermicapenissä käyttetään aina uusia steriilejä neuloja joten komplikaatioiden riski on olematon. Hoidot tehdään ihon kunnosta riippuen noin 1 kuukauden välein. Toimenpiteet hoidon jälkeen: Ihoon ei saa koskea 6 tuntiin. Näin vältetään bakteereja ym. epämukavaa raapimista. Kuuden tunnin jälkeen voit meikata kevyesti, jos välttämätöntä. Reagointi hoitoon on yksilöllistä, mutta iho voi punoittaa ja lievästi kihelmöidä päivän tai pari hoidon jälkeen. Saunaa ja hikoilua, hikijumppaa, juoksulenkkejä suositellaan välttämään muutaman päivän ajan. Iho on suojattava aurinkosuojakertoimen sisältävällä ihovoiteella. Auringonottoa on syytä välttää n. 10 vrk hoidon jälkeen. Suositellaan valittavaksi voiteet, jotka sisältävät paljon kosteutta.
Search